Informatie

Op deze pagina vind je alle informatie over een autobench. Veiligheid tijdens het autorijden is erg belangrijk. Niet alleen voor jezelf maar ook voor mede-weggebruikers en je hond. Voor veilig vervoer van je hond tijdens een autorit bestaan er verschillende oplossingen. Één van de meeste gebruikte is de autobench. 

GRATIS VERZENDING
V.a. €29,- binnen Nederland

VOOR 17:00 BESTELD
Is morgen in huis

RETOURNEREN
Binnen 14 dagen

VEILIG BETALEN
Met je vertrouwde bank

Autobench

Autobench
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
De Autobench Baron 77 x 34 x 51 CM is een autobench van kunststof en heeft verschillende v..
€59,95 €55,95 Excl. BTW: €46,24
De Autobench Baron 88 x 51 x 58 CM is een autobench van kunststof. Deze autobench heeft verschillend..
€79,95 €64,95 Excl. BTW: €53,68
Meer informatie

De autobenches van Hondexpert.nl zijn zo gemaakt dat de autobenches qua afmeting en vormen goed in de kofferbak passen. Welke maat autobench je nodig hebt is afhankelijk van de grootte van je kofferbak. De autobenches van Hondexpert.nl zijn makkelijk in te richten met een kussen of deken voor je hond. Om je hond een comfortabele reis te geven zal hij zich net zo fijn in zijn eigen bench als in de autobench moeten voelen!

Een hondenbench auto is in bepaalde Europese landen verplicht. De politie controleert hier ook streng op! Deze regel is ingelast omdat er in het verleden onveilig situaties zijn ontstaan bij het vervoeren van huisdieren in de auto. Deze onveilige situaties werden veroorzaakt door het feit dat een autoreis erg stressvol kan zijn voor een hond.

In de volgende landen is een autobench verplicht: Duitsland, Italië, Spanje en Zwitserland. In overige Europese landen is deze wetgeving nog niet doorgevoerd maar gaat het wel komen!  Je vindt makkelijk de autobench die bij je hond past door de artikelen te filteren. 

Wil je meer weten over onze autobenches of mis je een hondenbench auto in ons assortiment? Neem dan contact met ons op!