GRATIS VERZENDING
V.a. €29,- binnen Nederland

VOOR 17:00 BESTELD
Is morgen in huis

RETOURNEREN
Binnen 14 dagen

VEILIG BETALEN
Met je vertrouwde bank

Reisbench

Op deze pagina kun je al onze reisbenches vinden. Door een reisbench te gebruiken kun je je hond makkelijk en veilig vervoeren. Onze reisbenches zijn vooral gemaakt van nylon. Deze nylon benches zijn namelijk makkelijk inklapbaar. Een reisbench van Hondexpert.nl is een ideale slaapplaats of rustplaats voor jouw trouwe viervoeter op vakantie!

Ons assortiment bestaat uit allerlei verschillende soorten reisbenches. Hondexpert.nl verkoopt stoffen reisbenches en opvouwbare reisbenches in diversen kleuren en maten. Door te zoeken met de filter vind je snel en gemakkelijk een reisbench die bij jou en je hond past!

De voordelen van reisbenches van Hondexpert.nl is dat ze binnen enkele seconden in en uit elkaar gehaald kunnen worden. Ook hebben de reisbenches vaak een losse bodem waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn.

Bij de productinformatie vind je alle belangrijke informatie per reisbench zoals afmetingen, het materiaal en hoe de reisbench werkt. Met al deze informatie ben je klaar om samen met je hond op vakantie te gaan!

Heb je vragen over het gebruik van een reisbench of heb je speciale wensen? Vraag het ons!

Er zijn geen producten in deze categorie.